Vad är nästa steg för din verksamhet, är det dags att optimera hemsidan, annonserna eller lägga kraft på att öka konverteringen? Med hjälp av Stratiqs analyser kan vi ge dig svaret på vad som ska göras för att förbättra er hemsida.

stratiq hero 02
stratiq concept 12

Analysera & öka intäkterna

En genomgående analys av er hemsida eller e-handel är en av de absolut viktigaste sakerna man kan göra. Att optimera i blindo ger sällan det resultat man önskar. Man bör se över sin digitala närvaro med jämna mellanrum och se vad effekten av arbetet man lagt ner ger. Men samtidigt planera vad som ska prioriterat framöver.


På Stratiq strävar vi efter att få besökarna att göra det ni vill på er sida. Det innebär att om ni önskar sälja en viss produkt, eller erbjuda en viss tjänst så ska vi leda besökarna dit. Med en sida som är logisk och enkel att navigera underlättar man köpprocessen. Med rätt synlighet för rätt besökare ökar er konvertering. Det är det som ger positiva siffror i årsrapporten.

Total analys

Ibland kan den total analys vara nödvändig av er digitala närvaro. En total analys görs oftast när tidigare analyser har utdaterad information eller om det är första gången.


Genom att göra en total analys så går vi genom alla detaljer och granskar alla data som finns tillgänglig. Om ni inte har arbetat med analyser tidigare så kan det även vara så att datan inte finns. Då inleder vi arbetet med att bygga upp för att sedan granska.

Datan använder vi för att antingen bekräfta eller förbättra er hemsida eller e-handel.


Genom en total anayls ser vi till att ni får så stor utdelning som möjligt på era investeringar ni gjort på er hemsida, sociala medier och i er optimering.

optimering
optimering

Löpande analys

Genom att ha löpande analyser så ser man till att hela tiden få ut maximalt av er digitala närvaro. Löpande analyser underlättar det långsiktiga arbetet och drar ner era kostnader drastiskt!

Vår löpande analys fokuserar på alla digitala kanaler ni använder, och inte. Att ta beslut utan underlag hjälper sällan. Med rätt data och löpande underhåll av detta så ser vi till att ni hela tiden ligger i framkant inom er bransch och får ut maximal effekt kontra investering.


En av de stora delarna med löpande analyser är kombinationen med våra övriga tjänster och på så sätt få en allt-i-ett lösning där vi inte bara analyserar utan även förbättrar och optimerar er verksamhet med allt från sökmotoroptimering till funktionell design.

Optimeringsbloggen

Google Consent Mode v2: Vad Det Innebär och Hur Det Påverkar Din Hemsidas Synlighet
I en tid där dataskydd och användarens integritet har blivit allt viktigare, har Google introducerat en förbättrad version av sitt Consent Mode, kallad Google Consent Mode v2. Denna uppdatering är utformad för att hjälpa webbplatser att hantera användarnas samtycke till datainsamling och samtidigt upprätthålla viktig analys- och annonsdata. Men vad innebär detta för dig, och… Läs mer »Google Consent Mode v2: Vad Det Innebär och Hur Det Påverkar Din Hemsidas Synlighet
SEO: En Framgångsrik Väg till Ökad Konvertering
Att öka konverteringsgraden är en av de viktigaste målen för företag som vill öka sin försäljning online. Genom att implementera en effektiv SEO-strategi kan du locka rätt besökare till din webbplats och optimera deras upplevelse för att öka konverteringarna. I denna artikel kommer vi att utforska hur du kan använda SEO för att öka din konverteringsgrad på lång sikt.
Bildformat – Spelar det någon roll?
Psst! Det gör det Om du någonsin har laddat upp en bild på din webbplats eller blogg, har du förmodligen stött på frågan om vilket bildformat du ska använda. Och kanske har du undrat om det faktiskt spelar någon roll vilket format du väljer. Svaret är ja, det spelar absolut roll vilket bildformat du använder… Läs mer »Bildformat – Spelar det någon roll?
Hur kan AI förbättra mina texter?
Där är nog ingen som har missat senaste tidens utveckling av det som vi kallar AI, allt från chat till att skapa texter och grafiskt material. Men hur kan man dra nytta av detta, och är det verkligen så bra som alla säger?
Hur påverkar SEO din konvertering?
Genom att arbeta med din hemsidas sökmotoroptimering kommer du öka din konvertering. Hur går det till? Läs mer här!
Varför ska man tekniskt optimera sin hemsida?
Några enkla tips om hur man tekniskt kan sökmotoroptimera sin startsida. Se över vad som finns på sidan och det som är bra att ha kvar kan optimeras.

Vi erbjuder

Design

Vi tar fram en unik design för dig och bygger upp din nya digitala säljare. Med fokus på enkelhet och synlighet

Underhåll

Vi underhåller er hemsida och ser till att den hela tiden uppdateras och följer den absolut modernaste standard

Optimering

Vi optimerar er hemsida och ser till att ni syns där ni vill på sökmotorer som Google. Med relevanta besökare så ökar er konvertering.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi er med att hitta rätt lösning för er verksamhet

Vi ser fram emot att höra från er!