stratiq concept 07

Optimering & Konvertering

Projekt & Affärsutveckling

Funktionell webbdesign

Digital annonsering

WordPress support

Digitala analyser

Optimering & Konvertering

Projekt & Affärsutveckling

Funktionell webbdesign

Digital annonsering

WordPress support

Digitala analyser

hyped q

Funktionell design

för besökaren

Optimering & Konvertering

Projekt & Affärsutveckling

Funktionell webbdesign

Digital annonsering

WordPress support

Digitala analyser

Optimering & Konvertering

Projekt & Affärsutveckling

Funktionell webbdesign

Digital annonsering

WordPress support

Digitala analyser

Du förtjänar en snygg och funktionell hemsida

Stratiq bygger funktionella & skräddarsydda hemsidor och E-butiker i WordPress.

Rätt upplevelse ökar konverteringen, därför har vi specialiserat oss på användarvänlighet och upplevelse inom webdesign.

stratiq hero 01
stratiq hero 02
Stratiq har gjot webdesign på avb rehab

Hemsida

E-handel

Modern hemsida med

integrerad e-handel

AVB Rehab, en verksamhet som arbetar mot beroende behövde modernisera sin hemsida med ett nytt formspråk, samt att göra det enklare för sina besökare att betala behandlingarna online.


Vi skapade tillsammans en ny profil i ett modernt formspråk utan att ta bort igenkänningsfaktorn. Till detta la vi på en e-handel som sömlöst integrerar med den vanliga sidan med ett unikt upplägg och flöde som driver besökaren i rätt riktning, hela tiden.


Funktionell design

Funktionell design handlar om att lyfta produkter och funktionalitet på ett sätt som gör det enklare för användaren att navigera och hitta rätt information. På Stratiq börjar vi med att analysera era behov, produkter och marknad. Därefter börjar vi skissa upp ett första flöde som sedan testas på riktiga användare, helt utan designade element.


I nästa fas arbetar vi upp designen så som den faktiskt ska se ut för att skapa helhetsupplevelsen. På detta sättet så fokuserar vi på att leverera en enkel sida som är skapad för användaren istället för häftiga effekter. Att vara unik är något som alla strävar efter, även vi. Därför tar vi alltid hänsyn till vad ni vill uppnå och skapar designen som ni önskar, utan att påverka användarvänlighet och upplevelse vilket påverkar sökmotoroptimeringen!

klubbansfel desktop
webdesign sofie

Konvertering mer rätt design

Med rätt upplevelse så ökar konverteringen på din sida. Oavsett om det handlar om att förmedla information eller sälja produkter så är upplevelsen den största, men kanske också den svåraste delen att åtgärda. Olika branscher ser olika ut. Det gäller att anpassa upplevelsen efter just er bransch. Det finns ingen standard eller genvägar. En välarbetad upplevelse skapar förutsättningar som ni annars går miste om.

När vi börjar arbetar med upplevelsen så gör vi ett gediget förarbete genom att analysera den data ni redan har, detta tillsammans med vår långa erfarenhet och bransch skapar vi rätt förutsättningar för att öka er konvertering med hjälp av hur ni uppfattas online.

Mer om funktionell design

Bildformat – Spelar det någon roll?
Psst! Det gör det Om du någonsin har laddat upp en bild på din webbplats eller blogg, har du förmodligen stött på frågan om vilket bildformat du ska använda. Och kanske har du undrat om det faktiskt spelar någon roll vilket format du väljer. Svaret är ja, det spelar absolut roll vilket bildformat du använder… Läs mer »Bildformat – Spelar det någon roll?
Hur kan AI förbättra mina texter?
Där är nog ingen som har missat senaste tidens utveckling av det som vi kallar AI, allt från chat till att skapa texter och grafiskt material. Men hur kan man dra nytta av detta, och är det verkligen så bra som alla säger?
Hur påverkar SEO din konvertering?
Genom att arbeta med din hemsidas sökmotoroptimering kommer du öka din konvertering. Hur går det till? Läs mer här!
Varför ska man tekniskt optimera sin hemsida?
Några enkla tips om hur man tekniskt kan sökmotoroptimera sin startsida. Se över vad som finns på sidan och det som är bra att ha kvar kan optimeras.
E-handelsplattform påverkar SEO
Att sökmotoroptimering är en viktig del av din ehandelsverksamhet är ingen hemlighet. Nya undersökningar visar att närmare 40% av all trafik kommer från sökmotorer. Frågan om hur optimerade de olika plattformarna är blir allt viktigare när man startar upp en ny e-handel eller ändrar leverantör…
SEO – En bra investering
Sökmotoroptimering handlar om att driva organisk trafik till din webbplats. Detta gör man genom att rangordna din webbplats på lämpligt sätt i sökmotorer och tillhandahålla värdefulla användarupplevelser.

Boka ett kostnadsfritt möte

Kontakta oss så hjälper vi er med att hitta rätt lösning för er verksamhet

Vi ser fram emot att höra från er!