hyped q

Funktionell design

för besökaren

Optimering & Konvertering

Projekt & Affärsutveckling

Funktionell webbdesign

Digital annonsering

WordPress support

Digitala analyser

Du förtjänar en snygg och funktionell hemsida

Rätt upplevelse ökar konverteringen, därför har vi specialiserat oss på användarvänlighet och upplevelse inom webdesign.

stratiq hero 01
stratiq hero 02
Stratiq har gjot webdesign på avb rehab

Hemsida

E-handel

Referens

Modern hemsida med

integrerad e-handel

AVB Rehab, en verksamhet som arbetar mot beroende behövde modernisera sin hemsida med ett nytt formspråk, samt att göra det enklare för sina besökare att betala behandlingarna online.


Vi skapade tillsammans en ny profil i ett modernt formspråk utan att ta bort igenkänningsfaktorn. Till detta la vi på en e-handel som sömlöst integrerar med den vanliga sidan med ett unikt upplägg och flöde som driver besökaren i rätt riktning, hela tiden.


Få besökaren dit du vill med funktionell design

Funktionell design handlar om att lyfta produkter och funktionalitet på ett sätt som gör det enklare för användaren att navigera och hitta rätt information. På Stratiq börjar vi med att analysera era behov, produkter och marknad. Därefter börjar vi skissa upp ett första flöde som sedan testas på riktiga användare, helt utan designade element.


I nästa fas arbetar vi upp designen så som den faktiskt ska se ut för att skapa helhetsupplevelsen. På detta sättet så fokuserar vi på att leverera en enkel sida som är skapad för användaren istället för häftiga effekter. Att vara unik är något som alla strävar efter, även vi. Därför tar vi alltid hänsyn till vad ni vill uppnå och skapar designen som ni önskar, utan att påverka användarvänlighet och upplevelse vilket påverkar sökmotoroptimeringen!

klubbansfel desktop
webdesign sofie

Rätt design skapar konvertering från besökare till kund

Med rätt upplevelse så ökar konverteringen på din sida. Oavsett om det handlar om att förmedla information eller sälja produkter så är upplevelsen den största, men kanske också den svåraste delen att åtgärda. Olika branscher ser olika ut. Det gäller att anpassa upplevelsen efter just er bransch. Det finns ingen standard eller genvägar. En välarbetad upplevelse skapar förutsättningar som ni annars går miste om.

När vi börjar arbetar med upplevelsen så gör vi ett gediget förarbete genom att analysera den data ni redan har, detta tillsammans med vår långa erfarenhet och bransch skapar vi rätt förutsättningar för att öka er konvertering med hjälp av hur ni uppfattas online.

Boka ett kostnadsfritt möte

Kontakta oss så hjälper vi er med att hitta rätt lösning för er verksamhet

Vi ser fram emot att höra från er!