Du förtjänar en snygg och optimerad hemsida

När ni anlitar Stratiq får ni mer än ett externt marknadsteam, ni får en passionerad partner som tar ett helhetsansvar när det kommer till er digitala marknadsföring och närvaro. Med löpande dialoger och rapporter så ser vi till att nå era mål.

stratiq hero 02
stratiq concept 12

Vår historia

Stratiq grundades 2021, men tankarna och planeringen började redan 2019. Istället för att starta upp direkt så valde vi att ta det lite lugnare, analysera och titta på hur branschen faktiskt ser ut och fungerar.

 

När vi med egna ögon upplevde hur branschen började fokusera mer på det egna resultatet än kunden så valde vi att ta ställning, antingen kan vi göra som alla andra, eller utmana och våga förändra. Vi valde att utmana branschen!

Det ska vara tydligt

Både användare och Google älskar snabbladdade hemsidor och kraven fortsätter att öka. Vill du optimera din försäljning och placeringar på Google för viktiga sökord måste din hemsida vara snabb.

Sökmotoroptimering (SEO) av er hemsida är en av de viktigaste delarna när det kommer till att nå ut till era potentiella besökare och kunder. Detta då majoriteten av alla beslut inleds med en sökning på en sökmotor.

En av våra grundpelare är att vi alltid ska kunna stå bakom det arbete vi gör. Vi följer noga de direktiv som kommer från sökmotorer för att fortsätta bygga stabila hemsidor och webbutiker som fortsätter att växa även om vårt samarbete tar slut, som exempel Kristiansbilar.se. Vi vill gärna engagera våra kunder i vårt arbete, genom att lära ut vad vi kan. Vi delar en del av det i vår blogg. Vår glädje ligger i att våra kunder lyckas. Där andra påvisar konvertering i grafer och klick så påvisar vi konvertering genom ökad lönsamhet.


Stratiq kommer alltid vara partnern som jobbar för er framgång primärt, det är hela syftet med vår bransch. Med över 25 års erfarenhet så vet vi att vi har alla möjligheter och rätt kompetens för att din verksamhet ska växa på ett hållbart sätt.


Inledande arbete

Vi börjar med att se över vilka kanaler du jobbar med idag. Utifrån det så skapar vi en kartläggning av vad du använder och inte, detta för att underlätta kommande diskussioner kring hur vi ska lägga upp arbetet framöver.


Nästa steg är att boka in ett uppstartsmöte där vi tillsammans lär känna varandra och ert varumärke. Detta är en otroligt viktig del för att vi ska kunna representera er och vad ni står för på absolut bästa sätt.


När vi har lärt känna er, ert varumärke och målsättning så sätter vi ihop ett team som kan börja arbeta tillsammans med er. Behövs specialister från andra områden så strukturerar vi om teamet, allt för att möta era förväntade mål.

stratiq hjälpepr dig med optimering
stratiq hjälpepr dig med optimering

Långsiktigt arbete

Vi sätter upp en aktivitetsplan som delas med er. Varje månad innebär en avstämning och rapport för att ni ska få så stor insyn och förståelse av det arbete vi gör och har gjort.

Behöver något justeras inför kommande månad kring fokusområden så löser vi det!

Vi rekommenderar att planera inledande arbetet 6 månader fram för att sedan förändra vid behov efter våra avstämningar. Optimering, konvertering och affärsutveckling är inget som förändras över en natt. Därav är det viktigt att planera över tid.

Du har alltid möjlighet till direktkontakt med oss vid minsta fundering. Skulle en längre sittning behövas så planeras den in efter er tid.

Våra medarbetare

Markus Johnsson

Grundare

Markus Johnsson

Grundare

2013 kom jag in i den digitala världen där jag började med att hjälpa nordiska e-handlare att sälja online.

Min passion har alltid varit att hitta optimala flöden, nya vägar och hela tiden utmana dagens normer. Med den drivkraften så har jag hjälpt e-handlare att hitta nya vägar, optimera flöden, funktionalitet och design, byggt upp ekosystem och sett över hela organisationer i över 10 år.

Mitt fokus ligger alltid på det individuella partnern. Vi har alla olika förutsättningar och därför ska arbetet alltid utgå från era förutsättningar, inte vad andra har gjort.

Henrik grundare Stratiq
Henrik grundare Stratiq

Henrik Eriksson

Grundare

Henrik Eriksson

Grundare

Sedan 2010 har jag arbetat inom e-handel och även med att optimera hemsidor och butiker. Optimering och konvertering har alltid varit det som intresserat mig och därför har det varit en väldigt naturlig del av mitt arbete under flera år.


Det som gör det otroligt spännande är den konstanta förändringen av regler och rekommendationer. Precis som min partner så ser jag därför till att hela tiden utmana och våga testa nya vägar, allt för att maximera effekten av det arbete som jag gör.


Utöver mina kunskaper inom optimering och konvertering så har jag flera års erfarenhet inom projektledning.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi er med att hitta rätt lösning för er verksamhet

Vi ser fram emot att höra från er!