hyped q

Konsten att synas

på rätt plattform

Optimering & Konvertering

Projekt & Affärsutveckling

Funktionell webbdesign

Digital annonsering

WordPress support

Digitala analyser

Låt er hemsida vara er bästa digitala säljare

97 procent av internetanvändarna använder internet för att söka efter information. Genom riktad annonsering där kunderna finns så ökar sannolikheten till konvertering.

stratiq hero 02

Facebook annonsering

Facebook är idag den enskilt största plattformen när det kommer till sociala medier. Med ca 74% av svenska befolkningen som användare där hälften loggar in minst en gång om dagen så är potentialen enorm. Att annonsera på Facebook är både billigt och effektivt. Detta då man får tillgång till enorma mängder av data som underlättar att nå rätt målgrupp helt utan extra kostnader. 


Det är betydligt lättare att konvertera med en välriktad annons som dyker upp mitt framför ögonen på en väl vald mottagare. Som ledet dem in till er hemsida som är optimerad efter ert varumärke.


På Stratiq arbetar vi på ett modernt och strukturerat sätt. Vi tar tillsammans fram målen, går genom er budget och vem vi ska rikta in oss på. Tillsammans med en annonsering som engagerar mottagaren och löpande optimering ser vi till att ni får ut så mycket det bara går av er annonsering.

annonsering
annonsering

Annonsering på instagram

Har ni lagt märke till de lilla varukorgs-ikonerna som ligger på bilderna i ert Instagramflöde? Så kan ert Instagramflöde också se ut, via Instagram Shopping kan ni ge användare möjlighet att handla era produkter direkt i flödet!


För att börja sälja & annonsera på Instagram behöver ni ha en företagsprofil och en koppling till Facebook då det är Facebooks produktkatalog som används. När allt är konfigurerat så är det bara att börja tagga upp bilderna och börja sälja!


Att ha en företagsprofil på Instagram har dock fler fördelar än shopping, bland annat så kan ni få ut statistik som inte är möjlig med ett vanligt konto.


Utöver möjligheterna med Instagram shopping innebär en produktkatalog också mängder med annonsmöjligheter!

På Stratiq hjälper vi till med allt från konfiguration till rådgivning kring annonsmöjligheterna på Instagram.

Annonsera på Google

Över hälften av de svenska internetanvändarna googlar varje dag. Google är en plats där man söker efter vad man ska göra, vart man ska gå och vad man ska köpa. Er annons kan visas på Google vid just det ögonblick när någon letar efter produkter (Google shopping) eller tjänster (Google Ads) som era.


Oavsett om de sitter vid datorn eller söker på mobilen kan en annons vid rätt tid göra användare till värdefulla kunder.


Verktyget för att annonsera på Google heter Google Ads. Genom att annonsera på Google budar du med andra annonsörer. Du betalar varje gång någon klickar på din annons. Att annonsera rätt är därför av högsta prioritet, även om ni kan sätta ett kostnadstak så vill ni inte lägga pengar på annonser som inte genererar jämfört med den kostnad ni lägger.


Det är där vår expertis kommer in. Genom våra analyser och uppföljningar ser vi till att optimera er annonsering och hitta nya lösningar både i annonser och på hemsidan för att förbättra optimeringen och konverteringen, samt att betala så lite som möjligt men att fortsätta generera så mycket som möjligt.

annonsering

Mer om annonsering

Google Consent Mode v2: Vad Det Innebär och Hur Det Påverkar Din Hemsidas Synlighet
I en tid där dataskydd och användarens integritet har blivit allt viktigare, har Google introducerat en förbättrad version av sitt Consent Mode, kallad Google Consent Mode v2. Denna uppdatering är utformad för att hjälpa webbplatser att hantera användarnas samtycke till datainsamling och samtidigt upprätthålla viktig analys- och annonsdata. Men vad innebär detta för dig, och… Läs mer »Google Consent Mode v2: Vad Det Innebär och Hur Det Påverkar Din Hemsidas Synlighet
SEO: En Framgångsrik Väg till Ökad Konvertering
Att öka konverteringsgraden är en av de viktigaste målen för företag som vill öka sin försäljning online. Genom att implementera en effektiv SEO-strategi kan du locka rätt besökare till din webbplats och optimera deras upplevelse för att öka konverteringarna. I denna artikel kommer vi att utforska hur du kan använda SEO för att öka din konverteringsgrad på lång sikt.
Bildformat – Spelar det någon roll?
Psst! Det gör det Om du någonsin har laddat upp en bild på din webbplats eller blogg, har du förmodligen stött på frågan om vilket bildformat du ska använda. Och kanske har du undrat om det faktiskt spelar någon roll vilket format du väljer. Svaret är ja, det spelar absolut roll vilket bildformat du använder… Läs mer »Bildformat – Spelar det någon roll?
Hur kan AI förbättra mina texter?
Där är nog ingen som har missat senaste tidens utveckling av det som vi kallar AI, allt från chat till att skapa texter och grafiskt material. Men hur kan man dra nytta av detta, och är det verkligen så bra som alla säger?
Hur påverkar SEO din konvertering?
Genom att arbeta med din hemsidas sökmotoroptimering kommer du öka din konvertering. Hur går det till? Läs mer här!
Varför ska man tekniskt optimera sin hemsida?
Några enkla tips om hur man tekniskt kan sökmotoroptimera sin startsida. Se över vad som finns på sidan och det som är bra att ha kvar kan optimeras.

Detta får ni med Stratiq som partner

Hög servicenivå

Våra kunder upplever att vi är en webbyrå med kvalitetstänk och hög grad av servicekänsla med en tillgänglighet utöver det vanliga.

Dedikerad partner

Vu gör alltid det lilla extra för våra kunder. Vi tror på långsiktiga relationer där vi förstår varandra. Vi finns där, alla dagar om året.

Professionell lösning

Vi jobbar med professionella lösningar. Det är därför vi anlitas av såväl andra byråer och bolag.

Fullservice byrå

Efter att hemsidan är lanserad kan vi också öka er trafik. Vi får ett helhetsgrepp om eran digitala försäljning.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi er med att hitta rätt lösning för er verksamhet

Vi ser fram emot att höra från er!