stratiq concept 07

Optimering & Konvertering

Projekt & Affärsutveckling

Funktionell webbdesign

Digital annonsering

WordPress support

Digitala analyser

Optimering & Konvertering

Projekt & Affärsutveckling

Funktionell webbdesign

Digital annonsering

WordPress support

Digitala analyser

hyped q

Framgång med rätt

optimering

Optimering & Konvertering

Projekt & Affärsutveckling

Funktionell webbdesign

Digital annonsering

WordPress support

Digitala analyser

Optimering & Konvertering

Projekt & Affärsutveckling

Funktionell webbdesign

Digital annonsering

WordPress support

Digitala analyser

Sökmotoroptimering även kallat SEO handlar om olika metoder för att få er hemsida att synas så högt upp som möjligt i Googles sökresultat vid sökningar som relaterar till er sida.


Med modern optimering & konvertering ser vi till att ni får en hållbar tillväxt för er sida och verksamhet.

stratiq hero 01
stratiq hero 02

SEO utan begränsningar

Stratiq är experter på både sökmotoroptimering och snygga hemsidor som säljer bra. Detta ger dig som kund ett försprång mot dina konkurrenter. SEO och användarvänlighet (funktionell design) går hand i hand. För att vinna på Google behöver man kunna kontrollera alla aspekter av algoritmen.

Hos oss får ni allt från analyser och optimerade texter till användarvänlig design och fullskaligt SEO arbete.

Att arbete med SEO är i grunden ett långsiktigt arbete. Vår ambition i varje nytt projekt att rivstarta arbetet. Redan första månaden kommer allt från sökordsanalysen till första optimeringarna att vara klara!

Analys & Spårning

On-Page SEO

Off-Page SEO

Teknisk SEO

Sökordsanalys

Rapportering

Funktionell design

Optimerade texter

optimering

Kunden sätter ribban

Att lyckas nå ut till sina kunder som man vill är inte alltid lika lätt som det låter. Kunden sätter kraven och det är upp till er att anpassa er sida eller verksamhet efter deras behov och beteende.

Vi på Stratiq hjälper dagligen våra kunder med att förbättra deras digitala kundresor med hjälp av att optimera deras konvertering.

Detta gör vi genom gedigen analys och uppföljning av trender, algoritmer och förväntat beteende på er sida.

Långsiktig optimering

Det finns inget som säger att bra synlighet på ett sökord ger er det resultat ni önskar. Det handlar om att hitta rätt sökfraser för att driva rätt sorts besökare till er sida via sökmotorer och annonser.

På Stratiq strävar vi efter att få besökarna att göra det ni vill på er sida. Det innebär att om ni önskar sälja en viss produkt, eller erbjuda en viss tjänst så ska vi leda besökarna dit.

Med en sida som är logisk och enkel att navigera underlättar man köpprocessen. Med rätt synlighet för rätt besökare ökar er konvertering. Det är det som ger positiva siffror i årsrapporten.

Vår kompetens är uppbyggd under många år inom e-handel och hemsidor. Med stor erfarenhet av e-handelsplattformar och olika webbverktyg (CMS) hjälper vi er nå era mål.

optimering
optimering

Konvertera besökaren

Konvertering handlar om att få era besökare att göra det ni vill att de ska göra på er sida. Det kan vara att lägga en order i er e-handel, att göra en intresseanmälan, prenumerera på ert nyhetsbrev, ladda ner en fil, ringa eller besöka er fysiska verksamhet.


Det skrivs mycket om att driva mer trafik till sin webbsida. Det man ofta glömmer bort är att ta hand om sina befintliga besökare. Genom att jobba aktivt med konvertering innan man lägger all sin fokus på att driva mer trafik så skapar man en lönsam strategi som håller i längden.

För vad spelar fler besökare för roll om de ändå inte uppfyller syftet med besöket?

Men även besökarens sökintention måste analyseras. Det räcker inte att enbart ta hand om sina befintliga besökare. Att analysera vad era besökare faktiskt söker på är en förutsättning för att kunna öka trafiken mot er webbsida.

Optimeringsbloggen

Bildformat – Spelar det någon roll?
Psst! Det gör det Om du någonsin har laddat upp en bild på din webbplats eller blogg, har du förmodligen stött på frågan om vilket bildformat du ska använda. Och kanske har du undrat om det faktiskt spelar någon roll vilket format du väljer. Svaret är ja, det spelar absolut roll vilket bildformat du använder… Läs mer »Bildformat – Spelar det någon roll?
Hur kan AI förbättra mina texter?
Där är nog ingen som har missat senaste tidens utveckling av det som vi kallar AI, allt från chat till att skapa texter och grafiskt material. Men hur kan man dra nytta av detta, och är det verkligen så bra som alla säger?
Hur påverkar SEO din konvertering?
Genom att arbeta med din hemsidas sökmotoroptimering kommer du öka din konvertering. Hur går det till? Läs mer här!
Varför ska man tekniskt optimera sin hemsida?
Några enkla tips om hur man tekniskt kan sökmotoroptimera sin startsida. Se över vad som finns på sidan och det som är bra att ha kvar kan optimeras.
E-handelsplattform påverkar SEO
Att sökmotoroptimering är en viktig del av din ehandelsverksamhet är ingen hemlighet. Nya undersökningar visar att närmare 40% av all trafik kommer från sökmotorer. Frågan om hur optimerade de olika plattformarna är blir allt viktigare när man startar upp en ny e-handel eller ändrar leverantör…
SEO – En bra investering
Sökmotoroptimering handlar om att driva organisk trafik till din webbplats. Detta gör man genom att rangordna din webbplats på lämpligt sätt i sökmotorer och tillhandahålla värdefulla användarupplevelser.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi er med att hitta rätt lösning för er verksamhet

Vi ser fram emot att höra från er!