Effektivisera dina interna

processer och projekt

Våga förändra och prioritera för att öka intäkterna och er lönsamhet med effektivare interna flöden.

projekt
lwo

Logotyp

Projekt

Interna flöden och nytt ekosystem

Limhamn Workout förser Malmöregionen med funktionell fitness. När det var dags för ny-lansering så skapade man en ny grafisk profil. Efter lanseringen valde Limhamn workout oss som partner för att effektivisera interna flöden och se över struktur på hemsidan samt att ta fram en ny logotyp och texter.


När det var dags att implementera ett nytt bokningssystem med kassa så fanns vi där som bollplank och hjälpande hand i diskussioner och implementation.

Projektledning

Projektledning är något alla är behov utav på olika nivåer, oavsett om det gäller att starta upp något nytt eller genom att underhålla befintlig verksamhet. Genom effektiv projektledning så minimeras felsteg och därmed onödiga kostnader.


Det vanligaste misstaget många gör är att försöka klara av allt själv. Genom att överlämna er projektledning till oss så ser vi till att rätt saker sker, i rätt tid, till rätt kostnad. Våra erfarna projektledare har kontaktnäten och erfarenheten att arbeta mot både stora och små aktörer vilket kan vara en utmaning för andra.

En av grundpelarna i projektledning är återkoppling, inte bara när det behövs utan kontinuerlig återkoppling så att ni hela tiden är uppdaterade hur det går i de projekten som är igång.

För oss är projektledning mer än att bara övervaka och återkoppla. Vi finns där hela vägen och är delaktiga i alla projekt som vi involveras i. Precis som våra övriga tjänster så anpassas projektledningen efter era behov.

projekt
projekt

Affärsutveckling

Med rätt upplevelse så ökar konverteringen på din sida. Oavsett om det handlar om att förmedla information eller sälja produkter så är upplevelsen den största, men kanske också den svåraste delen att åtgärda. Olika branscher ser olika ut. Det gäller att anpassa upplevelsen efter just er bransch. Det finns ingen standard eller genvägar. En välarbetad upplevelse skapar förutsättningar som ni annars går miste om.

När vi börjar arbetar med upplevelsen så gör vi ett gediget förarbete genom att analysera den data ni redan har, detta tillsammans med vår långa erfarenhet och bransch skapar vi rätt förutsättningar för att öka er konvertering med hjälp av hur ni uppfattas online.

Mer om projektledning

SEO: En Framgångsrik Väg till Ökad Konvertering
Att öka konverteringsgraden är en av de viktigaste målen för företag som vill öka sin försäljning online. Genom att implementera en effektiv SEO-strategi kan du locka rätt besökare till din webbplats och optimera deras upplevelse för att öka konverteringarna. I denna artikel kommer vi att utforska hur du kan använda SEO för att öka din konverteringsgrad på lång sikt.
Bildformat – Spelar det någon roll?
Psst! Det gör det Om du någonsin har laddat upp en bild på din webbplats eller blogg, har du förmodligen stött på frågan om vilket bildformat du ska använda. Och kanske har du undrat om det faktiskt spelar någon roll vilket format du väljer. Svaret är ja, det spelar absolut roll vilket bildformat du använder… Läs mer »Bildformat – Spelar det någon roll?
Hur kan AI förbättra mina texter?
Där är nog ingen som har missat senaste tidens utveckling av det som vi kallar AI, allt från chat till att skapa texter och grafiskt material. Men hur kan man dra nytta av detta, och är det verkligen så bra som alla säger?
Hur påverkar SEO din konvertering?
Genom att arbeta med din hemsidas sökmotoroptimering kommer du öka din konvertering. Hur går det till? Läs mer här!
Varför ska man tekniskt optimera sin hemsida?
Några enkla tips om hur man tekniskt kan sökmotoroptimera sin startsida. Se över vad som finns på sidan och det som är bra att ha kvar kan optimeras.
E-handelsplattform påverkar SEO
Att sökmotoroptimering är en viktig del av din ehandelsverksamhet är ingen hemlighet. Nya undersökningar visar att närmare 40% av all trafik kommer från sökmotorer. Frågan om hur optimerade de olika plattformarna är blir allt viktigare när man startar upp en ny e-handel eller ändrar leverantör...

Vill du veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi er med att hitta rätt lösning för er verksamhet

Vi ser fram emot att höra från er!