Har ni varken tid, lust eller resurser till att underhålla er webbplats? Kanske tycker ni att det tar upp mer tid än vad ni önskar lägga?

Vi på Stratiq finns här för att hjälpa er med alla era behov kring er WordPress-lösning.

stratiq hero 02
wordpress logotype wmark

Idag är säkerhet viktigare än något annat

Alla system behöver uppdateras regelbundet för att hållas säkra och minska risken för säkerhetshål. Det gäller givetvis även för WordPress hemsidor där ni för att hålla hemsidan säker från intrång måste hålla både publiceringssystemet, temat och alla plugins uppdaterade. Nya uppdateringar kommer ständigt och det är viktigt att testa dessa i en säker miljö.

Säkerhet och stabilitet

Med flera hundra tusen attacker mot webbplatser i månaden bara i Sverige så måste webbplatser uppdateras med kommande säkerhetsåtgärder och för att din WordPress hemsida ska erhålla högsta funktionalitet och säkerhet så kommer den regelbundet att behöva underhåll. Bland annat så krävs det att du löpande uppdaterar temat så väl som uppdateringar av samtliga installerade plugins.


På Stratiq erbjuder vi därför support av er wordprsslösning där alla moment utförs med största precision, så att du kan lägga din tid på att fokusera på din verksamhet. Vi hjälper dig alltså med allt som du behöver för att din WordPress hemsida ska fungera felfritt för din verksamhet! Ni har en partner istället för att behöva hantera allt själv, inklusive kommunikation mot leverantörer.


Uppdateringar av WordPress hemsidor måste göras på ett säkert sätt! Det är till exempel viktigt att uppdateringar inte görs direkt på en hemsida som ligger live utan på en säker testmiljö, där man kan se över eventuella konflikter som kan uppkomma vid större ändringar på plattformen.

wordpress logotype wmark
wordpress logotype wmark

Support & underhåll är något vi alla är behov utav på olika nivåer, oavsett om det gäller er säkerhet för att kunna ha kontroll över er sida eller att kunna hantera er data och säkerställa att era användare inte blir drabbade. Genom ett aktivt underhåll så minimeras felsteg och därmed utdaterade versioner som skapar säkerhetshål. Genom att överlämna er support till oss så ser vi till att rätt saker sker, i rätt tid, till rätt kostnad.


En av grundpelarna i digital support är återkoppling, inte bara när det behövs utan kontinuerlig återkoppling så att ni hela tiden är uppdaterade hur det går och åtgärder som har tagits.


För oss är digital support mer än att bara övervaka och återkoppla. Vi finns där hela vägen och är delaktiga i alla led som vi involveras i. Precis som våra övriga tjänster så anpassas tjänsten efter era behov.

Mer om WordPress

Google Consent Mode v2: Vad Det Innebär och Hur Det Påverkar Din Hemsidas Synlighet
I en tid där dataskydd och användarens integritet har blivit allt viktigare, har Google introducerat en förbättrad version av sitt Consent Mode, kallad Google Consent Mode v2. Denna uppdatering är utformad för att hjälpa webbplatser att hantera användarnas samtycke till datainsamling och samtidigt upprätthålla viktig analys- och annonsdata. Men vad innebär detta för dig, och… Läs mer »Google Consent Mode v2: Vad Det Innebär och Hur Det Påverkar Din Hemsidas Synlighet
SEO: En Framgångsrik Väg till Ökad Konvertering
Att öka konverteringsgraden är en av de viktigaste målen för företag som vill öka sin försäljning online. Genom att implementera en effektiv SEO-strategi kan du locka rätt besökare till din webbplats och optimera deras upplevelse för att öka konverteringarna. I denna artikel kommer vi att utforska hur du kan använda SEO för att öka din konverteringsgrad på lång sikt.
Bildformat – Spelar det någon roll?
Psst! Det gör det Om du någonsin har laddat upp en bild på din webbplats eller blogg, har du förmodligen stött på frågan om vilket bildformat du ska använda. Och kanske har du undrat om det faktiskt spelar någon roll vilket format du väljer. Svaret är ja, det spelar absolut roll vilket bildformat du använder… Läs mer »Bildformat – Spelar det någon roll?
Hur kan AI förbättra mina texter?
Där är nog ingen som har missat senaste tidens utveckling av det som vi kallar AI, allt från chat till att skapa texter och grafiskt material. Men hur kan man dra nytta av detta, och är det verkligen så bra som alla säger?
Hur påverkar SEO din konvertering?
Genom att arbeta med din hemsidas sökmotoroptimering kommer du öka din konvertering. Hur går det till? Läs mer här!
Varför ska man tekniskt optimera sin hemsida?
Några enkla tips om hur man tekniskt kan sökmotoroptimera sin startsida. Se över vad som finns på sidan och det som är bra att ha kvar kan optimeras.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi er med att hitta rätt lösning för er verksamhet

Vi ser fram emot att höra från er!