Du förtjänar att synas med hållbar tillväxt

SEO handlar om att få er hemsida att synas så högt upp som möjligt i sökresultat vid sökningar som relaterar till er sida.


Med modern optimering & konvertering ser vi till att ni får en hållbar tillväxt för er sida och verksamhet

stratiq hero 01
stratiq hero 02
suturion

Optimering

Projektledning

Referens

Optimerad hemsida med

löpande avstämning

Paper Digital behövde en partner för att ta hand om optimeringen av suturion.com

Suturion är en unikt koncept där sidan består av kliniska studier och nyheter.

Vi skapade tillsammans ett arbetssätt som passade Suturion med täta avstämningar och ett nära samarbete mellan deras designbyrå, oss och Paper Digital. Tillsammans hjälps vi åt att nå de mål som är uppsatta och driva sidan framåt.


SEO utan begränsningar där vi arbetar med framtidens teknik

Stratiq är experter på både modern sökmotoroptimering och snygga hemsidor som säljer bra. Detta ger dig som kund ett försprång mot dina konkurrenter. SEO och användarvänlighet (funktionell design) går hand i hand. För att vinna på Google behöver man kunna kontrollera alla aspekter av algoritmen.

Hos oss får ni allt från analyser och optimerade texter till användarvänlig design och fullskaligt SEO arbete.

Att arbete med SEO är i grunden ett långsiktigt arbete. Vår ambition i varje nytt projekt är att rivstarta arbetet. Redan första månaden kommer allt från sökordsanalyser till första optimeringarna att vara klara!

optimering
optimering

Optimera sidan för dina besökare, inte för dig själv

Att lyckas nå ut till sina kunder som man vill är inte alltid lika lätt som det låter. Kunden sätter kraven och det är upp till er att anpassa er sida eller verksamhet efter deras behov och beteende.

Vi på Stratiq hjälper dagligen våra kunder med att förbättra deras digitala kundresor med hjälp av att optimera deras konvertering.

Detta gör vi genom gedigen analys och uppföljning av trender, algoritmer och förväntat beteende på er sida.

Långsiktig optimering skapar rätt avkastning under längre tid

Det finns inget som säger att bra synlighet på ett sökord ger er det resultat ni önskar. Det handlar om att hitta rätt sökfraser för att driva rätt sorts besökare till er sida via sökmotorer och annonser.

På Stratiq strävar vi efter att få besökarna att göra det ni vill på er sida. Det innebär att om ni önskar sälja en viss produkt, eller erbjuda en viss tjänst så ska vi leda besökarna dit.

Med en sida som är logisk och enkel att navigera underlättar man köpprocessen. Med rätt synlighet för rätt besökare ökar er konvertering. Det är det som ger positiva siffror i årsrapporten.

Vår kompetens är uppbyggd under många år inom e-handel och hemsidor. Med stor erfarenhet av e-handelsplattformar och olika webbverktyg (CMS) hjälper vi er nå era mål.

optimering
optimering

Konvertera besökaren med smarta verktyg och underhåll

Konvertering handlar om att få era besökare att göra det ni vill att de ska göra på er sida. Det kan vara att lägga en order i er e-handel, att göra en intresseanmälan, prenumerera på ert nyhetsbrev, ladda ner en fil, ringa eller besöka er fysiska verksamhet.


Det skrivs mycket om att driva mer trafik till sin webbsida. Det man ofta glömmer bort är att ta hand om sina befintliga besökare. Genom att jobba aktivt med konvertering innan man lägger all sin fokus på att driva mer trafik så skapar man en lönsam strategi som håller i längden.

För vad spelar fler besökare för roll om de ändå inte uppfyller syftet med besöket?

Men även besökarens sökintention måste analyseras. Det räcker inte att enbart ta hand om sina befintliga besökare. Att analysera vad era besökare faktiskt söker på är en förutsättning för att kunna öka trafiken mot er webbsida.

Analys & Spårning

On-Page SEO

Off-Page SEO

Teknisk SEO

Sökordsanalyser

Rapportering

Optimering av texter

Löpande underhåll

Vill du veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi er med att hitta rätt lösning för er verksamhet

Vi ser fram emot att höra från er!