Hoppa till innehåll

Markus Johnsson
Grundare & digital kreatör

Markus - grundare av Stratiq
Markus Johnsson
Grundare av Stratiq

Efter en lång övertygelse från vår seo-expert Henrik så gick jag med på att skapa en sida, helt ägnad åt mig.
Så vem är då jag, grundare av Stratiq och den märkliga titeln expert?

Redan som ung så hade jag ett stort intresse av teknik, processer och flöden. Jag hade även ett öga för detaljer. Men på den tiden kallades det för att vilja styra och ställa bland mina vänner. Hur man väljer att tolka det låter jag vara osagt än idag!

Med en lärdomsrik uppväxt och en familj med stort teknikintresse skapades möjligheterna för att utforska den tekniska världen allt närmre. Jag minns än idag min första dator, en Macintosh II som vi fått från min fars jobb. Det var inte mycket för världen då den hade flera år på nacken, men det skapade intresse som skulle följa med mig under hela min uppväxt.

Arbetslivet & erfarenhet

Jag har sett alla delar av en organisations utmaningar. Detta då jag jobbat inom support, kundvård, webdesign, integrationskonfiguration, projekt, affärs och produktutveckling. Med den erfarenheten så har jag byggt upp kunskap som vi använder dagligen här på Stratiq.

För att lyckas krävs det att alla delar finns med i pusslet. Det räcker inte att enbart fokusera på en eller ett par delar av sin verksamhet. Ibland kan det vara lite klurigt att sy ihop alla delar eller förstå varför funktionell design påverkar din försäljning. Eller hur rätt ekosystem skapar högre intäkter.

Efter att ha arbetat på flertalet bolag som jobbar inom den digitala världen så var det dags för nya utmaningar. Att ta min samlade kunskap, tillsammans med min kollega Henrik och hjälpa små och medelstora företag på ett sätt som ni förstår på, på era villkor,

FÖR ER FRAMTID!