hyped q opti

E-handel med rätt

förutsättningar

Optimering & Konvertering

Projekt & Affärsutveckling

Funktionell webbdesign

Digital annonsering

WordPress support

Digitala analyser

En e-handel är mer än bara produkter och bra pris. Det gäller att skapa rätt förutsättningar för besökaren och konvertera besökare till kund.


Vi skapar en snabb och optimerad e-handel i WooCommerce via WordPress som är redo att öka er försäljning genom logik och hög ranking på Google.

Stratiq hjälper dig med e-handel

Snabbt och enkelt

WooCommerce erbjuder en stabil plattform med möjligheter att växa i kombination med en enkel administration. På Stratiq har vi paketerat en lösning som innehåller alla delar som behövs för att börja sälja online, allt för att du ska komma igång så fort som möjligt utan att tappa kvalité.

Detta kompletterar vi med en genomarbetad design och en optimering som gör att du syns på Google på ett långsiktigt och hållbart sätt.

Bäst resultat får du om du anlitar Stratiq som en helhetspartner av optimering, design och support.

woocommerce logo color black@2x
wordpress logotype wmark
klubbansfel desktop

Klubbans fel

I vårt arbete tillsammans med Klubbans fel tog vi noga hänsyn till deras grafiska profil och önskemål. En sida som fokuserar på deras podcast men möjlighet att sälja produkter direkt på sidan, detta utan att låta e-handeln se ut som en traditionell butik online.

Vi skapade en sida som är anpassad för mobilen i första hand, där man med få klick kan köpa deras produkter. Ett enkelt köpflöde med en gedigen orderhantering i bakgrunden, allt för att slippa manuella processer och flöden.

AVB rehab

AVB Rehab hade ett unikt önskemål, göra det möjligt att beställa och betala behandlingar online, utan att göra det möjligt för vem som helst att lägga en beställning.

Vi tog fram ett unikt flöde som låter AVB jobba med beställningar och betalning online utan att det påverkar andra besökare, ett unikt koncept som skapar förutsättningar som tidigare inte fanns.

AVB Rehab använder Stratiq för design, optimering och rådgivning.

Stratiq har gjot webdesign på avb rehab

Vill du veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi er med att hitta rätt lösning för er verksamhet

Vi ser fram emot att höra från er!