stratiq 2023 dot

Optimering & Konvertering

Projekt & Affärsutveckling

Funktionell webbdesign

Digital annonsering

WordPress support

Digitala analyser

Våra tjänster

Optimering & Konvertering

Projekt & Affärsutveckling

Funktionell webbdesign

Digital annonsering

WordPress support

Digitala analyser

stratiq.se logga
SEO – En bra investering

Optimering & Konvertering

Projekt & Affärsutveckling

Funktionell webbdesign

Digital annonsering

WordPress support

Digitala analyser

Våra tjänster

Optimering & Konvertering

Projekt & Affärsutveckling

Funktionell webbdesign

Digital annonsering

WordPress support

Digitala analyser

Sökmotoroptimering handlar om att driva organisk trafik till din webbplats. Detta gör man genom att rangordna din webbplats på lämpligt sätt i sökmotorer och tillhandahålla värdefulla användarupplevelser.

Sökmotoroptimering, eller SEO är viktigare än det någonsin har varit eftersom företag och människor tvingas ärva en mer online-fokuserad livsstil.

Men innan vi går vidare så behöver vi klargöra en sak, SEO är inte svaret på alla dina affärsproblem. SEO är något levande, något som ständigt utvecklas och som kräver en handpåläggning, en expertis för att märka av mönster och trender. Men även potentiella faror.

Sökmotoroptimering handlar om att driva organisk trafik till din webbplats. Detta gör man genom att rangordna din webbplats på lämpligt sätt i sökmotorer och tillhandahålla värdefulla användarupplevelser. Användarupplevelse är en allt viktigare rankningsfaktor i SEO vilket är ännu tydligare med Googles senaste byte för att göra webbplatshastighet till en direkt rankningsfaktor!

Sökmotoroptimering med fokus på rätt trafik

Om trafikhastigheten är ett stort bekymmer för dig, kanske SEO inte är den bästa vägen att börja. SEO tar tid. När du utför SEO på din webbplats försöker du i huvudsak tjäna popularitet. När en webbplats eller sida går online är det en av de miljoner som har gått online samma dag!

SEO levererar oftare besökare av högre kvalitet jämfört med annonsering. Anledningen till detta är att människor fortfarande inte riktigt litar på annonser i samma utsträckning. Därför att kombinationen av organiskt och annonsering det som ger bäst resultat.

Över 70% av människor rullar gärna förbi annonser för att se organiska resultat eftersom organiska resultat ger mer förtroende än betalda annonser. Detta förtroende överförs till besökaren på din webbplats. Besökaren vet att din webbplats fick sin placering - inte betalat för den.

Så länge du riktar in dig på rätt sökord på sidan och ger värde när besökaren träffar webbplatsen blir dina konverteringar högre med organiska jämfört med en betald besökare.

Så är SEO värt en investering? Om den kvaliteten på dina besökare är viktig och du vill förmedla en bättre känsla av förtroende, så ja, SEO är värt det

Ett vanligt missförstånd är att SEO kostar en hel del pengar

Låt oss först få idén att SEO är en "kostnad" ur ditt sinne. SEO är en investering i ditt företag. Du bygger en tillgång genom att utveckla en webbplats och ett innehåll som kommer att vara så länge ditt företag varar. Varje krona som placeras i en SEO-kampanj kommer att leverera resultat som håller fast vid ditt företag. Till skillnad från betalda annonser, de är snabbare. Men försvinner omedelbart när du slutar att betala.

SEO är en investering, frågan är. Hur mycket ska du investera i SEO?

Om din marknadsföringsbudget tillåter är SEO en investering som bör börja snarare än senare. Tid är en värdefull tillgång i SEO, och ju längre du försenar att investera i en blomstrande SEO-kampanj, desto längre tid tar det att få fri trafik.

Om du är en liten butik för en person är SEO fortfarande en mycket viktig investering, genom att använda en byrå så får du garantin på expertis och därmed en ökad avkastning på din investering.

Hög servicenivå

Våra kunder upplever att vi är en webbyrå med kvalitetstänk och hög grad av servicekänsla med en tillgänglighet utöver det vanliga.

Dedikerad partner

Vu gör alltid det lilla extra för våra kunder. Vi tror på långsiktiga relationer där vi förstår varandra. Vi finns där, alla dagar om året.

Professionell lösning

Vi jobbar med professionella lösningar. Det är därför vi anlitas av såväl andra byråer och bolag.

Fullservice byrå

Efter att hemsidan är lanserad kan vi också öka er trafik. Vi får ett helhetsgrepp om eran digitala försäljning.

Hemsida

Skräddarsydda hemsidor i WordPress som är enkla att administrera

E-handel

Butiker i WooCommerce med fokus på ökad försäljning

SEO

Vi hjälper dig att synas med sökmotoroptimering

Annonsering

Få snabba resultat med digital annonsering i rätt kanaler

Vill du veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi er med att hitta rätt lösning för er verksamhet

Vi ser fram emot att höra från er!

Tjänster

Optimering & Konvertering

Digital annonsering

Projekt & Affärsutveckling

Funktionell design

WordPress support

Om oss

Stratiq

Våra kundcase

Optimeringsbloggen

Allmänna villkor

Cookies

Kontakt

Hammars parkväg

216 30 Limhamn

hello@stratiq.se

040 - 655 01 99


Copyright © 2023 Stratiq AB