hyped q

Vi hjälper svenska företag, till rätt pris

Optimering & Konvertering

Projekt & Affärsutveckling

Funktionell webbdesign

Digital annonsering

WordPress support

Digitala analyser

Du förtjänar en snygg och optimerad hemsida

Vår unika paketering av våra tjänster är gjord för att alla ska ha möjlighet att få den hjälp som efterfrågas, oavsett om du vill investera direkt eller över tid med hjälp av vår abonnemangslösning.

stratiq hero 02

Hemsida

Skräddarsydda hemsidor i WordPress som är enkla att administrera

E-handel

Butiker i WooCommerce med fokus på ökad försäljning

SEO

Vi hjälper dig att synas med sökmotoroptimering

Annonsering

Få snabba resultat med digital annonsering i rätt kanaler

Priser efter dina förutsättningar

Stratiq är den moderna partnern som hjälper er med att digitalisera ert företag mot framgång, på era villkor! För oss är det en självklarhet att alla ska få möjlighet att nå sina drömmar och mål. Föråldrad prissättning ska inte stå i vägen.

Er hemsida kan bli er bästa säljare som jobbar dygnet runt.


Growth

5000kr

Per månad

Growth är vår traditionella paketering när det kommer till Optimering, konvertering, textarbete och analyser. Paketet består av 3.5 timmar aktivt arbete i månaden där du själv avgör vad du vill att vi ska lägga timmarna på och styr således arbetet vi gör med din sida.


Våra experter finns tillgängliga vid uppstart för ett inledande samtal för att sätta upp rätt fördelning och arbete. Vi kommer även kommer med rekommendationer vad vi anser att ni bör fokusera på och tillsammans ta fram en strategisk plan för er hemsida.

Scale

9000kr

Per månad*

Vårt mest populära paket. Scale är utformat för en helhetslösning där både optimering och funktionell design ingår. Scale består av 8 timmar aktivt arbete första 6 månaderna för att sedan gå över i vår traditionella prissättning för Growth.

 

De första sex månaderna fokuserar vi på att skapa den upplevelse du efterfrågar och bygger upp den optimala användarupplevelsen. Därefter fortsätter vi med optimering av er sida i det löpande arbetet, tillsammans med övriga förbättringar.

Scale skapar förutsättningar för dig att få den hjälp du behöver till en mindre månadskostnad istället för en totalkostnad som ibland kan vara svårare att mäkta med.


*Månadskostnaden avser första 6 månaderna, därefter 5000kr per månad

Custom

Offert

Om du har en unik idé eller specifika krav så är det custom som gäller. Här tittar vi på din kravställning för att sedan ta fram ett pris för det arbetet som krävs.

Vårt custom paket används vid stora projekt och lanseringar där Scale inte räcker till. Exempelvis avancerad struktur i uppbyggnad, specifika designkrav eller där utveckling krävs i större utsträckning.

Givetvis finns vår unika möjlighet till abonnemangshantering!

Vill du veta mer?

Kontakta oss så hittar vi rätt upplägg för er verksamhet

Vi ser fram emot att höra från er!